top of page
rolluiken23.JPG
  1. Veiligheid en Privacy: rolluiken bieden beveiliging voor uw huis. Ze vormen een fysieke barrière die het moeilijker maakt voor inbrekers om toegang te krijgen tot de woning. Bovendien zorgen rolluiken voor meer privacy, doordat u de mate van lichtinval en inkijk in huis kunt regelen. Dit is vooral handig in de avonduren wanneer u wilt genieten van uw privacy of wanneer u op vakantie bent.

  2. Energiebesparing: rolluiken dienen als isolatiemateriaal en kunnen helpen bij het reguleren van de temperatuur in huis. In de zomer blokkeren rolluiken de zonnestralen en houden zo de warmte buiten, waardoor u bespaart op de airco. In de winter bieden ze extra isolatie tegen kou waardoor u kunt besparen op de hoge energiekosten.

  3. Geluidsisolatie: Rolluiken fungeren ook als geluidsisolatie. Ze verminderen het geluid van buitenaf, zoals verkeer, buren of andere omgevingsgeluiden. Dit is vooral gunstig als u in een drukke buurt woont of als u gewoon meer rust en stilte in huis wilt creëren. Door de geluidsreducerende eigenschappen van rolluiken wordt uw leefomgeving comfortabeler.

bottom of page