top of page
Fixscreens.jpg

U kunt bij ons ook terecht voor screens. Een zonwering met een dubbele functie; Het binnenkomende zonlicht wordt gereduceerd zonder dat uw uitzicht wordt belemmerd. Screens filteren UV-straling en zonneschijn en beschermen daardoor elke ruimte in uw huis tegen warmte en verkleuring.

Onze screens zijn af te stemmen op uw wensen en uw woning. Wij bieden een keuze uit alle RAL-kleuren, verschillende designlakken en talrijke soorten screendoeken van de bekende A-merken. Het is zelfs mogelijk om uw screendoek te laten bedrukken. Een screen is een veelzijdig product; het houdt zon en warmte tegen, biedt privacy, neemt geen kostbare ruimte in, is goed bestand tegen wind.

Verschil tussen windvaste en standaard screens

Windvaste screens ook wel ritsscreens of zipscreens genoemd, houden net zoals standaard screens het zonlicht tegen waardoor je in de zomer een aangename temperatuur in huis krijgt. Er is alleen één groot verschil tussen ritsscreens en standaard screens. Daar waar een ritsscreen bestand is tegen hevige wind of andere weersomstandigheden, is een standaard screen dat niet. Dit komt doordat een ritsscreen – de naam zegt het al – voorzien is van een ritssysteem. Het ritssysteem houdt het doek strak in de geleiders en met de combinatie van een verzwarend onderlat, klappert het doek niet bij hevige wind of storm. Hierdoor bieden ritsscreens niet alleen uitkomst in de zomer maar ook tijdens de koude maanden.

bottom of page