top of page

WINDSCHERMEN

 

Met een windscherm van Verano kunt u heerlijk beschut genieten van uw tuin of terras. Het glazen scherm houdt de wind tegen, maar laat het zonnetje door. Kortom: u creëert de meest aangename omstandigheden om lekker buiten te zitten.

Het V730-Biarritz windscherm en het V745-Lüderitz windscherm dienen als terrasafscheiding, afdichting van een terrasoverkapping of schutting op wielen. Ze zijn dus multi-inzetbaar en daardoor erg praktisch. De windschermen zijn van glas, waardoor ze geen afbreuk doen aan het gevoel van ruimtelijkheid en het gevoel heerlijk buiten te zijn.

VOOR ADVIES

 

Tel : 077-354 62 62
Email:  info@sun-shadow.com

V730-Biarritz windscherm

Het V730-Biarritz windscherm kent eindeloze mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit hoeveel panelen het windscherm moet bestaan: één, twee of drie panelen. Het onderste paneel kan bovendien uitgevoerd worden in volkern (Trespa), waardoor de inkijk kan worden beperkt. Het is mogelijk meerdere V730-Biarritz windschermen aan elkaar te koppelen. Zo kunt u zelf bepalen hoe lang de afscheiding wordt. Ook bijzonder handig: in combinatie met de V780-Jondal hoekafdichting kan de V730-Biarritz gebruikt worden om terrasoverkappingen mee af te sluiten.

De Biariitz is leverbaar in de kleuren Ral-7016 antraciet en Technisch Zilver Ral-7035

Documentatie V730 Biarritz.

V745-Lüderitz windscherm

Het bijzondere aan het V745-Lüderitz windscherm is dat het scherm beweegbaar is. Dit houdt in dat u dit windscherm, afhankelijk van de weersomstandigheden, in of uit kunt schuiven. Door deze functie is de V745-Lüderitz ideaal als terrasafscheiding; wanneer het hard waait, kunt u heerlijk beschut op uw terras zitten. Gaat de wind liggen, dan kunt u het scherm inschuiven.
Net als bij de V730-Biarritz, is het mogelijk meerdere windschermen aan elkaar te koppelen.

Documentatie V745 Luderittz.

bottom of page