top of page

VERANDA ZONWERING

 

De V630-Malmö wordt terecht een verandazonwering genoemd. Het is alleen nog veel meer dan dat! Het product kan, naast zonwering voor uw veranda, serre of terrasoverkapping, ook worden gebruikt als pergolazonwering.

U heeft de keuze uit 2 typen: V630-Malmö type A (verandazonwering) en V630-Malmö type B (pergolazonwering).

De V630-Malmö kent veel toepassingsmogelijkheden en brengt de voordelen van meerdere producten samen in één product.

VOOR ADVIES

 

Tel : 077-354 62 62
Email:  info@sun-shadow.com

Veranda Zonwering Malmo V630

Type A - Verandazonwering
Met de V630-Malmö verandazonwering bepaalt u zelf de warmte en lichtval in uw veranda, serre of terrasoverkapping. Zonwering aan de bovenzijde, zoals de V630-Malmö, werkt het meest effectief.

De V630-Malmö heeft verplaatsbare geleiders. Handig, want daardoor is het geen probleem de zonwering te plaatsen op een veranda met een schuine hoek in het dak.

De maximale uitval van deze zonwering is 6 meter.Type B - Pergolazonwering
De V630-Malmö pergolazonwering staat aan het uiteinde op palen. Hierdoor is deze zonwering in feite een zonnescherm en overkapping in één. Het grote voordeel hiervan is dat de uitval van maximaal 6 meter zeer windvast is. U kunt deze pergola zonwering, afhankelijk van het weer, in- of uitschuiven.
Variëteit in doeken
De keuze van het doek is zeer bepalend voor de sfeer en uitstraling van de zonwering. Kies daarom het doek dat u het best vindt passen bij het bijzondere design van de V630-Malmö en uw terras. U kunt kiezen uit banen van 1200 mm in uni-kleur of met strepen. De Trend Color collectie van Verano bestaat uit eigentijdse doeken in verschillende kleuren en dessins.

Voor meer informatie klik HIER.

 

bottom of page