top of page

KNIKARMSCHERMEN

 

Wij leveren knikarmschermen van het merk Verano. Knikarmschermen geven u de meeste schaduw op het terras. Het grote voordeel van knikarmschermen  is dat men een grote uitval kan crieeren  met waardoor men lekker in de schaduw van uw aangelegen tuin kan genieten. Wij leveren knikarmschermen met een maximale uitval van 4 meter !

De schermen zijn leverbaar in verschillende modellen waaronder de cassette modellen waardoor u doek langer mooi blijft.

Bezoek onze showroom om de modellen te bekijken onder het genot van een kop koffie.

VOOR INMETEN

 

Tel : 077-354 62 62
Email:  info@sun-shadow.com

St. Tropez V-360

Cassette scherm
De St. Tropez® is één van de vele schermen uit het Verano® assortiment. Het is een uitstekend cassettescherm met een afgerond vormgegeven voorlijst en bovenkap. Ingebouwde verlichting is als optie tegen meerprijs mogelijk.

Stabiele techniek
De St. Tropez® is in schuinte traploos in te stellen van 5º tot 35º (zie schema rechts). Hierdoor krijgt u het optimale rendement uit het scherm, precies op maat voor uw terras. De uitval is 200, 250, 300 of 350 cm. De voorlijst is perfect af te stellen waardoor de optimale sluiting van uw scherm wordt gegarandeerd. Tegen meerprijs is doekschaal ondersteuning leverbaar. Het schema (rechts) toont de mogelijkheden van de diverse hoekinstellingen van de St. Tropez®, waardoor voor u de juiste doorloophoogte ontstaat.

 

Optimale bediening
De St. Tropez® is standaard uitgevoerd met een soepel lopend mechanisme middels draaistang. Voor extra gemak kunt u kiezen voor elektrische bediening, met of zonder afstandbediening. Als extra optie kunt u uw zonnescherm voorzien van een tijdklok, zon- of windautomaat. Dan gaat uw St. Tropez® volledig automatisch open of dicht, op momenten die u zelf of de weeromstandigheden bepalen.


 

Variëteit in doeken
De keuze van het doek is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van een zonnescherm en daarmee de buitenkant van uw woning. Daarom biedt Verano® u een breed assortiment. U maakt uw persoonlijke selectie. Uni: doeken die uitgevoerd zijn in één kleur. Blokstrepen: doeken met streepdessin, uitgevoerd in twee verschillende kleuren van gelijke breedte. Fantasiedessin: doeken met een gevarieerd streeppatroon. Image Fabrics®: doeken bedrukt naar eigen wens, dessin of ontwerp.

 

© Copyright 2013 Sun & Shadow design. 

bottom of page