top of page

ROLLUIKEN

 

Wij leveren uitsluitend aluminium rolluiken  in veel verschillende kleuren en uitvoeringen zowel handbediend of electrisch d.m.v. wandschakelaar of een gemakkelijke draadloze afstandbediening.

 

Wij komen altijd bij u thuis inmeten waarna u een geheel vrijblijvende offerte ontvangt per post of email.

VOOR INMETEN

 

Tel : 077-354 62 62
Email:  info@sun-shadow.com

VEILIG GEVOEL.

Met rolluiken kiest u voor gemoedsrust en een veilig gevoel. Ze werken als goed hang- en sluitwerk en zorgen voor de nodige privacy. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen door de ophangveer. Ze kunnen niet opgetild worden.

ISOLATIE & VERDUISTERING.

Rolluiken vormen een uitstekende zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Bovendien zijn rolluiken geluid- en vochtwerend. Door de verduisterende werking zijn ze bovendien ideaal voor mensen die in nachtploegen werken en overdag willen slapen.

DUURZAAM.

De lamellen van de rolluiken zijn gearrêteerd waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen. Bovendien zijn ze ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije industrielagers. Ze zorgen voor stabiel op- en afrollen en doen geruisloos hun werk. Sun & Shadow rolluiken gaan dan ook jarenlangstoringsvrij mee en u krijgt maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie.

bottom of page