top of page

PLISSE DEUREN


 Het unieke aan plissé hordeuren is dat deze niet oprollen, maar mooi opvouwen. De hoogte van de ondergeleider is slechts 4 mm en daarmee letterlijk drempelverlagend. De treklijst blijft op elke gewenste stand staan. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de treklijst evenwijdig. Hierdoor kunnen zelfs kinderen de plissé hordeur eenvoudig en veilig bedienen

KLIK HIER ???????

Laat u zich vrijblijvend adviseren door

onze medewerkers  voor een passend advies.

VOOR ADVIES

 

Tel : 077-354 62 62
Email:  info@sun-shadow.com

Plisse deur


Vernieuwende uitvoering, vertrouwde kwaliteit
 
De screening pioneers van Unilux introduceren dé innovatie op het gebied van plisséhordeuren: Plisséfit. De van oorsprong Japanse plisséhordeur is een ongekend succes. Deze plisséhordeur zijn standaard op of in de dag te monteren zónder toevoegingen. Daarnaast is de Plisséfit ook in te korten en dit maakt de logistiek eenvoudig. Het uiterlijk is bovendien naar Europese standaard aangepast. De horren sluiten daardoor beter aan bij de kozijnen en door de compactheid vallen ze nu nog minder op.
 
 
 Plisséfit – de naam zegt het al - past altijd. Enerzijds een gedegen kwaliteitsproduct van het bekende en betrouwbare merk Unilux. Anderzijds verrassend innovatief! Gepatenteerd!
 
 
Bekijk
hier op een speelse manier de voordelen van de Plissefit op uw mobiel of moderne webbrowser.

Japanse roots
 
In Nederland heeft Unilux screening pioneers de van oorsprong Japanse plisséhordeur goed onder de aandacht weten te brengen. Het is nationaal zelfs de hordeur oplossing die het meest door de vakhandel wordt besteld. Veel woninginrichters, zonweringspecialisten en kozijnfabrikanten zijn echt overtuigd van het montagegemak, het gebruikersgemak, de duurzaamheid en de lage servicegevoeligheid. Deze plisséhordeur is nu ook geschikt voor de internationale markt in de vorm van de Plisséfit.

bottom of page