top of page

PANEELGORDIJNEN

 

Wij kunnen u vele mogelijkheden aanbieden voor de confectie van paneelgordijnen.


Wat zijn Panelen?

Een vrij nieuwe evolutie in de raamdecoratie zijn de panelen. Hoewel panelen vaak dezelfde stoffen gebruiken als de klassieke vitrage, wordt door de strakke afwerking zonder plooien een moderne look gerealiseerd. Panelen komen het best tot hun recht in grote, kamerhoge ramen en vormen een prachtige decoratie- oplossing voor schuifpuien. Een alternatieve toepassing voor panelen bestaat uit het gebruik als scheidingswand tussen twee kamers of om een grote kamer op te delen.

Neem vrijblijvend contact met ons op  voor een gratis advies bij U thuis.

Onze gediplomeerde medewerkster is op de hoogte van de allernieuwste woontrends.

VOOR ADVIES

 

Tel : 077-354 62 62
Email:  info@sun-shadow.com

Welke stoffen worden gebruikt?

Omdat de stof strak wordt opgehangen, kunnen naast de effen vitragestoffen ook heel goed In-betweenstoffen met een kleurige tekening gebruikt worden. Een aantal leveranciers biedt nu ook geassorteerde In-betweens en overgordijnen aan, zodat u een perfecte combinatie kan maken. U kan natuurlijk ook panelen met verschillende dessins combineren, of een combinatie van effen en bedrukte stoffen gebruiken. Houten panelen of panelen met baleinen zijn eveneens mogelijk. De mogelijkheden zijn bijna onuitputtelijk!

Hoe werkt het?

De panelen worden met klittenband aan paneelwagentjes bevestigd waardoor ze gemakkelijk zelf te wassen zijn. De paneelwagens rijden op speciale runners in een rail met 2 tot 5 sporen, naargelang het aantal panelen en de paneelverdeling. De bediening van de panelen gebeurt met trekstaven. De uitvoering met trekstaven geeft u de volledige controle over de positie van de panelen. U kan dan de panelen vrij verplaatsen en ze individueel op de juiste plaats zetten. De trekstaven zijn aluminium wit uitgevoerd zodat ze nauwelijks opvallen. Onze showroommedewerkers leggen u graag de verschillende mogelijkheden uit.

En het prijskaartje?

Panelen gebruiken veel minder stof om uw raam aan te kleden dan klassieke vitrage in plooien. Hierdoor beïnvloedt de keuze voor een duurdere stof met een verfijnd dessin het totale prijskaartje minimaal. U kan dan ook vrij voordelig extra panelen aanschaffen voor af te wisselen en zodoende uw interieur steeds een nieuwe "look " te geven. De paneelrails zijn daarentegen wel duurder dan de gewone gordijnrails. De prijzen worden bepaald door het aantal sporen van de rails, onze medewerkers maken graag een offerte voor u.


 

bottom of page