top of page

 

Klik op onderstaande button

en

bestel zelf Uw gordijnen ONLINE !!

GORDIJNEN

Vitrage

Vitrage is de klassieke raamdecoratie die een goede inkijkafscherming biedt maar tegelijk het uitzicht naar buiten niet te veel belemmerd. Ook de lichtdoorlatendheid van vitrage draagt daartoe bij. Zo krijgt u de nodige privacy zonder meteen een opgesloten gevoel te hebben. De verschillende weefdichtheden in ons gamma laten u toe de juiste balans tussen afscherming en lichtdoorlatendheid te krijgen. Ook zijn er weefsels met figuren of geborduurde zomen verkrijgbaar, waardoor u een extra decoratietoets kan leggen. Spreken de eigenschappen van vitrage u aan maar past de klassieke vitrage in plooien minder goed in uw interieur? Dan kan u ook kiezen voor een uitvoering als vouwgordijn of panelen.I'

Overgordijnen

Overgordijnen zorgen voor de decoratieve afwerking. Ze geven de nodige vulling aan een kamer, en weren licht en geluid van buitenaf. Ook verbeteren ze de akoestiek in grotere ruimtes, die zonder gordijnen vaak hol en leeg klinken. Ze zijn beschikbaar in vele samenstellingen en dessins, en ook aan afwerkingsmogelijkheden is er keuze te over. In plaats van de gebruikelijke ingestikte plooien kunnen bijvoorbeeld ook grote zeilringen in het gordijn geponst worden, waarbij het gordijn dan zelf aan een houten of metalen roede geschoven wordt. Voor slaapkamers zijn er ook verduisterende stoffen beschikbaar die voorzien zijn van een speciale deklaag.

Ado gordijnen


In-betweens

In sommige interieurs komt de klassieke combinatie van vitrage en overgordijnen minder goed tot haar recht. In deze interieurs vinden stoffen die de eigenschappen van vitrage en overgordijnen combineren een perfecte plaats. Deze stoffen, In-betweens genaamd, bieden uw kamer de lichtdoorlatendheid van vitrage en de veelzijdigheid aan kleuren en dessins van overgordijnen. De In betweenstoffen kunnen uitstekend in plooien geconfectioneerd worden, maar worden tegenwoordig ook veelvuldig gebruikt in vouwgordijnen en panelen.

 

bottom of page