top of page

KNIKARMSCHERMEN

 

Wij leveren knikarmschermen van het merk Verano. Knikarmschermen geven u de meeste schaduw op het terras. Het grote voordeel van knikarmschermen  is dat men een grote uitval kan crieeren  met waardoor men lekker in de schaduw van uw aangelegen tuin kan genieten. Wij leveren knikarmschermen met een maximale uitval van 4 meter !

De schermen zijn leverbaar in verschillende modellen waaronder de cassette modellen waardoor u doek langer mooi blijft.

Bezoek onze showroom om de modellen te bekijken onder het genot van een kop koffie.

VOOR INMETEN

 

Tel : 077-354 62 62
Email:  info@sun-shadow.com

Cannes V-480

Cassette scherm
De Cannes® is één van de vele schermen uit het Verano® assortiment. Het is een uitstekend cassettescherm met duitse techniek en vormgeving. Een compact en fraai afgeronde voorlijst. Speciaal voor grotere breedtes, zelfs tot meer dan 1200 cm. Ingebouwde verlichting is extra optie.

Stabiele techniek
De Cannes® is in schuinte traploos in te stellen van 15º tot 30º (zie schema rechts). Hierdoor krijgt u het optimale rendement uit het scherm, precies op maat voor uw terras.De uitval varieert van 200, 250, 300, 350 tot 400 cm. De voorlijst is perfect af te stellen waardoor de optimale sluiting van uw scherm wordt gegarandeerd. Het schema (rechts) toont de mogelijkheden van de diverse hoekinstellingen van de Cannes®, waardoor voor u de juiste doorloophoogte ontstaat.

Variëteit in doeken
De keuze van het doek is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van een zonnescherm en daarmee de buitenkant van uw woning. Daarom biedt Verano® u een breed assortiment. U maakt uw persoonlijke selectie. Uni: doeken die uitgevoerd zijn in één kleur. Blokstrepen: doeken met streepdessin, uitgevoerd in twee verschillende kleuren van gelijke breedte. Fantasiedessin: doeken met een gevarieerd streeppatroon. Image Fabrics®: doeken bedrukt naar eigen wens, dessin of ontwerp.

 

© Copyright 2013 Sun & Shadow design. 

bottom of page