top of page

BUITENLEVEN

 

De buitenleven producten van Verano zorgen voor een optimale beleving van tuin en terras. Met het uitgebreide en exclusieve aanbod terrasoverkappingen, (vrijstaande) terrasschermen, aluminium schuttingen, glaswanden, bloembakken en vijverbakken creëert u uw eigen sfeer. Op deze unieke en persoonlijke plek lijkt het outdoorseizoen eindeloos te duren dankzij functionele elementen als zonwering, beschutting, verlichting en verwarming. Geniet optimaal met de buitenleven producten van Verano!

VOOR ADVIES

 

Tel : 077-354 62 62
Email:  info@sun-shadow.com

V805-Cortona - zowel vrijstaand als aan de gevel te monteren
Het V805-Cortona terrasscherm combineert een prachtig design met unieke toepassingsmogelijkheden. U kunt dit terrasscherm zowel vrijstaand als aan de gevel monteren. Door een uniek en gepatenteerd systeem zijn deze terrasschermen zowel als volledige horizontale zonwering als in een schuine stand te gebruiken. Bij een lichte regenbui loopt het regenwater daardoor gemakkelijk weg. Voor de kleur van het doek kunt u kiezen uit de uitgebreide en speciaal voor Verano samengestelde Trend Colors Collectie.

V810-Lucca - een verrijdbaar terrasscherm
De V810-Lucca biedt bescherming tegen de zon waar en wanneer u dit wenst. Het terrasscherm is door de handige constructie op wielen gemakkelijk te verplaatsen naar elke willekeurige plek. Zo tovert u in één handomdraai elke plek om in een schaduwrijk terras. Dankzij het prachtige design is het mogelijk tot maar liefst 36m² schaduw te creëren. Kortom: een veraderming voor elke tuin.

V820-Siena - oneindig uit te breiden
Het prachtige design van het vrijstaande terrasscherm V820-Siena is een verfraaiing voor uw tuin en terras. Uniek aan dit scherm is dat het eenvoudig en oneindig is uit te breiden door meerdere schermen aan elkaar te koppelen. Dit is onder andere ideaal in de horeca. Het frame van de V820-Siena bestaat uit een zware en degelijke aluminium constructie en is overspannen met zonwerend doek.

V850-Varese - terrasscherm met unieke lamellenoverkapping
De unieke lamellenconstructie van de V850-Varese lamellenoverkapping opent en sluit volledig elektrisch en met afstandsbediening. Daarmee kunt u eenvoudig zelf bepalen wanneer u de zon wel of niet toelaat. Wanneer de lamellen gesloten zijn, is deze overkapping bovendien volledig waterdicht. De V850-Varese is uitgevoerd in aluminium, een onderhoudsvrij en duurzaam materiaal. Voor de lamellen aan de bovenzijde van het terrasscherm kunt u kiezen tussen aluminium of hout.

VV750-Martinique schutting
De V750-Martinique aluminium schuttingen, poorten en balustrades hebben een strak uiterlijk, zijn zeer sterk en solide, licht in gewicht en hebben een lange levensduur. Hierdoor passen ze in elke tuin. De variatiemogelijkheden zijn eindeloos, zodat u de schutting naar persoonlijke smaak en wens samen kunt stellen.
V750-Martinique schutting
Eigenschappen
De aluminium schutting van Verano is standaard voorzien van een antraciet structuurlak die krasvast is. Aluminium heeft een zeer lange levensduur en is bovendien onderhoudsvrij. De schutting is standaard in 4 hoogten verkrijgbaar (900mm, 1800mm, 1950mm, 2100mm). De verdeling in de breedte is maatwerk.
Aanvullende opties
Tussen de boven- en onderplanken van de schutting kunt u een vulling plaatsen. U kunt hierbij kiezen uit 6 opties die perfect combineren bij de antraciete planken:
- Aluminium plankenscherm in kleur of houtdecoratie
- Lamellen
- Helder glas
- Mat glas
- Volkern
- Geperforeerde plaat

Uniek zijn de kantelbare lamellen. Deze zijn ideaal om het ene moment meer privacy te creëren en het andere moment volop te genieten van het uitzicht.

Bloembakken en vijverbakken
Door het mooie strakke uiterlijk en vele gunstige eigenschappen wordt aluminium meer en meer voor tuindecoratie toegepast. Daarom introduceert Verano nu onderhoudsvrije en duurzame aluminium bloembakken en vijverbakken. Deze tuindecoratie combineert prachtig met de aluminium terrasoverkappingen en tuinafscheidingen van Verano en maken van uw tuin een uniek geheel.
Eigenschappen
De tuindecoratie is uitgevoerd in aluminium. Aluminium is een kwalitatief zeer hoogwaardig materiaal dat enerzijds sterk en solide en anderzijds licht in gewicht is. De bloembakken en vijverbakken worden standaard voorzien van een donkergrijze structuurlak die krasvast is. Door de fijne structuur is het aluminium waterafstotend en daardoor hecht zich minder vuil op het oppervlak. Er zijn twee soorten bloembakken: een kleine vierkante bloembak (van 550mm breed) en een grote vierkante bloembak (van 1000mm breed).

bottom of page